Kajaanin Juntta ry - Kainuun parasta painia vuodesta 2004

Ajankohtaista

Juho on mestari! (18.5.2008)
Kajaanilaiset painijat saavuttivat kaksi mitalia viikonvaihteessa Vaasassa käydyissä Koululiikuntaliiton mestaruuskilpailuista. Alle 13 vuotiaiden raskaassa sarjassa mestariksi paini Juho Paavola ja 16-vuotiaiden suurimmassa sarjassa Heman Sidik Ali oli puolestaan kakkonen. Neljä vuotta sitten painimisen Kajaanin Juntassa aloittanut Juho Paavola oli kisojen ylivoimaisin mestari. Hän voitti kaikki kolme painimaansa ottelua 75 kilon sarjassa selätyksellä ja finaali Tampereen Eetu Peltoniemeä vastaan kesti alle kymmenen sekuntia. Samassa sarjassa kajaanilaisista Ville Mäkeläinen oli viides. Heman Sidik Ali menetti mahdollisuuden avausottelussa Lohjan Juuso Huovista. Kaksi muuta ottelua hoituivat varmasti ja tuloksena oli sarjan kakkostila. Painikauden päätöskisoissa pistesijoja napsivat kajaanilaisista myös viidensiksi sijoittuneet Nabard Sidik Ali ja Heli Moliis.
Yksi mestaruus on kajaanilaisten haarukassa Vaasassa käytävissä KLL:n mestaruuskisoissa. Finaaliin saakka tiensä on selvittänyt Juho Paavola alle 13 vuotiaiden raskaassa sarjassa. Mitalin syrjässä kiinni on myös Heman 16 vuotiaiden 85 kiloisissa. Mestaruuteen saakka ei kuitenkaan enää saumaa. Pistesijoja tuovat Heli, Ville ja Nabard.
Juntan nuorempi kaarti vaihtoi jo painihommista vapaalle. Viimeinen koitos oli torstaiehtoon salikisat, joissa nähtiin tuomia taistoja. Ja tästä tuloksiin ja kuviin:
Kesäaikaan pelataan painijoiden toimesta potkupalloa Rinnekadun nurmella maanantaisin ja torstaisin klo 17-18.30. Mukaan ovat tervetulleita myös isät ja veljet. Sekä tietenkin äidit. Peli-illat alkavat, kunhan kenttä kuivaa.
Torstaina 15.5. painitaan kauden viimeiset salikisat. Samalla nuo kisat päättävät värikkään painikauden. Punnitus kello 17.30 ja kisat käyntiin 18. Kaikki porukalla mukaan. Jokainen saa palkinnon!
Pyörteen tilalla on sauna lämminnä perjantaina 23. toukokuuta kello 19 alkaen. Tervetuloa mukaan kaikki lasten vanhemmat ja perheenjäsenet, jotka olette talven aikana talkoisiin osallistuneet. Erityisesti mukaan kaikki kisatalkoissa olleet. Tarjolla kalakeittoa ja jotain juotavaa.
10 painijaa lähtee Vaasan KLL-kisoihin 17.-18. toukokuuta. Lähtö tapahtunee jo perjantaina about klo 17. Lähtijöille tietoa tarkemmin aikatauluista ensi maanantain treeneissä.
Kajaanin painijat kisoihin ilmoitetaan vasta keskiviikko-torstaina. Tästä pääsee katsomaan, ketkä tähän mennessä ilmoittautuneet
Uusia junttamestareita on nousemassa. Viikonlopun kisat Ylivieskassa ja Sorsakoskella osoittivat, ettei niskalenkkejä ja häränkääntöjä ole turhaan talviaikaan treenattu.
Pekan ryhmä jää kesätauolle torstaina 15. toukokuuta, jolloin väännetään salikisat. Vappupäivänä 1.5. ei ole harjoituksia!