Kajaanin Juntta - Kainuun parasta painia vuodesta 2004

Ajankohtaista

Yllä olevaa otsikkoa klikkaamalla pitäisi päätyä FILA:n sivulle, jossa videoita Kiinan MM-painien finaaleista. Ottakaa opiksi
Kirkkain mitali jäi puuttumaan repusta, kun Juntan painijat kävivät vääntämässä Vähäkyrössä vapaapainin Länsi- ja Pohjois-Suomen mestaruuskilpailuissa.
Juntta-gallup (29.9.2006)
Pitkillä ajomatkoilla voi tehdä kaikenmoisia kalluppeja, kun uhrit eivät pääse karkuun. Jos sinusta kurdivitsit ovat huonoja, niin ei varmaan kannata lukea seuraavaakaan.
Neljä painijaa, joista kaksi palkittiin ikäluokkiensa parhaana. Hyvällä menestyksellä Juntan painijat väänsivät lauantaina Ilmajoen kansallisissa.
Punttisalin nurkassa olevat kaksi joustinpatjaa annetaan pois nopeimmalle.
Amirin perheen painikiireet lisääntyvät. Aber ja Shamal on valittu Painiliiton leirille. Vapaapainin vuonna 1992-1994 leiritykseen valittiin Suomesta kaikkiaan 20 poikapainijaa, joista kaksi on Kajaanista.
HAUIS LÖYDETTY! (16.9.2006)
Painisalille on jäänyt vuosien mittaan kaikenlaista kamaa. Erikoisin on epäilemättä tämä hauiksen tapainen lihas, joka roikkuu narun kanssa oven pielessä.
Kajaani-hallilla on mahdollisuus käydä 3-9 luokkalaisten painimassa tiistaisin kello 14:n jälkeen. Harjoitukset ovat osa Kajaanin kaupungin Lähiliikkis-toimintaa
Yli 8-vuotiaiden poikien väliryhmässä on tilaa muutamalle uudelle painijan alulle.
Vasemmalle sivustalle on lisätty muutama uusi painike, joiden kautta pääsee tutustumaan netistä löytyvään painikamaan.
RSS ATOM