Kajaanin Juntta - Kainuun parasta painia vuodesta 2004

Ajankohtaista

Kolmikko Vaasassa (1.10.2011)
Tuonne kilpailukalenteri-osiolle on lisätty pari kisaa tälle vuodelle ja lähes kaikki ensi kevään kisat. Toki noista voi joku vielä poiskin tippua. Itä-suomen kuukausipaineja puuttuu, samoin Haukiputaan ja Ylivieskan kansalliset.
Juntan kisakausi leivottiin käyntiin Voikkaalla. Sarjavoittoon ylsi Santeri Kvist, joka 34 kilon finaalissa kukisti Espoon Joona Mustosen komealla niskalenkillä.
hauskaa oli kuulemma ollut. Ja joku muisti jonkun liikkeenkin. Seuraavassa Jounin raportti leiristä.
Syksy on Juntassa vapaapainin aikaa ainakin KLL-kisoihin saakka, joten vapaan kisoja on käytävä. Kilparyhmä terveet painijat lähtevät VUV:n kisoihin, jotka painitaan 17. syyskuuta. Reissuun lähtö jo perjantai-iltana. Laput jaettu torstain treeneissä, varmistakaa leiriltä tultuanne lähtö kisoihin.
Lähtö linja-autoasemalta lauantaiaamuna klo 9.45. Jos lentsu iskee, etkä pääse, niin laita heti viestiä Jounille tai Pekalle. Ja muistakaa Nixoral!
Ilmajoen reissu 24.9. peruuntuu, sillä siellä vapaata painivat vain tytöt, aloittelijat ja alle 10-vuotiaat. Vaasassa on mitä ilmeisemmin vapaan aluemestaruuskisat 1.10. Mahdollisuuksien rajoissa on, että kilparyhmästä lähtee muutama painija Kouvolaan lauantaina 17.9. Varmistetaan tätä syksyn ohjelmaa lähipäivien aikana.
Lauantaina 3.9. ei pidetä treenejä, mutta sen sijaan painitaan perjantaina 2.9. klo 18 alkaen. Tekniikkaa, tekniikkaa..
Viime vuoden tapaan järjestämme Vieskan Voiman kanssa yhteisen painileirin. Tällä kertaa leiri on Ylivieskassa 10.-11.9. Lauantaista sunnuntaihin kestävä leiri pitää näillä näkymin sisällään kolme harjoitusta ja iltauinnin Ylivieskan uimahallilla. Leirille tulee painijoita myös Haukiputaalta ja Perhosta. Koko kilparyhmä osallistuu leirille. Leirikulut painijaa kohden ovat noin 15 euroa, joka maksetaan seuran huoltajalle. Maksulla katetaan ruokailukuluja ja uintireissu. Yöpyminen makuupussissa painisalilla. Tarkempi aikataulu myöhemmin.
RSS ATOM