Kajaanin Juntta - Kainuun parasta painia vuodesta 2004

Ajankohtaista

Pillit ja trikoot ovat nyt kesälomalla. Salikisoissa pistettiin mitalit kaikkien painijoiden kaulaan ja lopuksi vielä suut makeaksi makoisten munkkien ja mehun avulla. Painihommat jatkuvat taas elokuulla. Leuanvetoja ja uimahyppyjä!
Vaikka mennyt talvi oli tosi sairasta aikaa, niin Stevon porukassa paininsa aloittanut Kemppaisen Eetu oli joka kerta treeneissä! Helin ryhmän vanhemman kaartin ahkerin oli kerran poissa ollut Kasper Heikkinen. Ja Pekan poppoon vähiten sairastellut oli Kvistin Konsta. Jokaisen ryhmän kolmelle ahkerimmalle jaettiin komeat pytyt kauden päättäneiden salikisojen yhteydessä.
Tälle keväälle ei enää harjoitella, mutta keskiviikkona väännetään salikisojen merkeissä. Punnitus klo 17.30 alkaen ja kisat käyntiin klo 18. Kaikille palkinnot!
Heli nappasi ensimmäisen KLL-mitalinsa viikonvaihteessa Ilmajoelta. Viime hetken päätös sarjanvaihdosta kannatti ja kovasti alipainoisena tuli pronssia 67 kilon sarjasta. Kvistin Santeri sijoittui sarjassaan neljänneksi voitettuaan kolme ja hävittyään kaksi. Kaikki muutkin Juntan painijat pääsivät kisoissa voittamaan ainakin matsin.
Lähtö linja-autoasemalta perjantaina klo 15. Evästä mukaan vähän perjantai-illaksi, siitä eteenpäin ruuat ja iltapalat hoidettu. Yövytään yhteismajoituksessa, makuupussit ja patjat mukaan. Mukaan myös pesuvehkeet (erityisesti Nixoral) ja vaihtovaatteita. SAMOISSA HIKISISSÄ KAMOISSA EI KOLMEA PÄIVÄÄ HAISTA!! Paluu kisareissusta sunnuntaina n. klo 19. Jos et pääse, niin heti Pekalle tieto!
Ilmajoella painittaviin KLL-kisoihin lähtee Kajaanista seitsemän painijaa. Ilmoittautuneet löytyvät tästä linkistä.
Painijat ja huoltajat eivät kisareissuilla väliyöhön ehdi, mutta tuomareille tilanne on toinen. Tässä videopätkä, jonka avulla Miro ja Stevo ovat saaneet lantionsa liikkumaan.
Sienitartuntoja on liikkeellä naapuriseuroissa ja KAIKKIEN painijoiden on oltava tosi huolellinen hygienian suhteen. Juntan painijoista ei kukaan ole vielä oireillut, mutta tietoon on tullut, että tartunta on ollut mahdollista saada. Jos uudenlaista ihottumaa ilmaantuu, niin HETI hoitoon. Tästä linkistä löytyvä tiedote kannattaa ottaa lääkärille mukaan. Ja jos ihottuma iskee, niin siitä tieto myös HETI valmentajalle. Ja huom! Nixoralia tulee käyttää nyt kaikkien harjoitusten jälkeen KLL-kisoihin saakka! Jos on yhtään sieniepäilyä, niin silloin ei matkaan pääse.
Ilmajoen KLL-paineihin lähtee näillä näkymin seitsemän painijaa. Maanantain treeneissä katsotaan, ovatko kaikki Pekan listalla olevat halukkaita lähtemään. Näillä näkymin lähtijät ovat: Johan, Joel, Santeri, Konsta, Tomi, Milad ja Heli. Huoltajaksi Jouni ja Pekka, tuomariksi on ilmoitettu Miro.
Santeri Kvist ja Heli Moliis voittivat sarjansa Ylivieskan kansallisissa ikäkausipaineissa. 13-vuotiaiden poikien 32 kilon sarjan voittanut Santeri Kvist oli kisojen ylivoimaisin voittaja, sillä kaikki neljä vastustajaa olivat selällään ennen täyttä aikaa. Heli oli tyttöjen 59 kilon selvästi tiukemmalla. Tasaisen sarjan painijat voittivat toisensa ristiin selätyksillä ja eroa haettiin lopulta tehdyistä suorituspisteistä. Niitä Heli oli tehnyt otteluissa eniten ja nousi sarjan voittoon. Kevään painikausi huipentuu kahden viikon päästä Ilmajoella painittavissa Koululiikuntaliiton mestaruuspaineissa. Kajaanista on kisoihin lähdössä seitsemän painijan joukkue.
RSS ATOM