Kajaanin Juntta - Kainuun parasta painia vuodesta 2004

Ajankohtaista

Sunnuntaina 15. toukokuuta väännetään aluepainit Limingassa. Siellä on pojilla normaalit kilpasarjat (ei jakoa ikäryhmiin) ja aloittelijasarjat. Löytyisikö kuskia, joka veisi pojat vääntelehtimään? Ilmoita Pekalle, jos keikka kiinnostaa.
Tyttöjä vähän liian pitkään silmiin katsovasta Miladista on saatu historiallista kuvanauhamateriaalia. Viikon videossa pääsee näkemään, kuinka Milad viettää aikaansa 40 vuoden kuluttua Kainuun perämetsissä. Painiopit näyttävät olevan hyvin muistissa, vaikka vuosia on jo kovasti tullut mittariin.
Lähtö peinteisesti linja-autoasemalta. Mennään kahdella pikkubussilla, joista toinen on Heikkisen Antonin isän vähän isompi pirssi (ei se kaksipaikkainen selkäreppu-Mersu..). Lähtö on klo 7.45. Mukaan painikamppeiden ja pesuvehkeiden (MUISTAKAA NIXORAL, SIENTÄ LIIKKEELLE) lisäksi rahaa ruokaan ja omaa evästä. Mukaan ovat lähdössä Arttu K, Santeri, Joel, Johan, Tomi, Milad, Konsta, Tuukka, Heli, Anton ja Aatu. Tuomareiksi Miro ja Nabard. Pekka huoltaa ja kannustusjoukoissa pari lasten vanhempaa. Pari paikkaa voipi autoista vielä löytyä.
Aiemmin kesän alkajaisiksi pidetty talkooillanvietto siirtyy tänä vuonna syksyyn. Toukokuu on niin täynnä painihommia ja muita juhlia, ettei sekaan sovi. Joten syksyllä vietetään sitten aikuisen väen venetsialaisia.
Nyt YTYÄ treeniin (26.4.2011)
Ensi syksynä muutamalla aktiivisimmalla Juntan urheilijalla on mahdollisuus tulla valituksi Kainuun Liikunnan YTY-treeniryhmään. Käytännössä homma koskee Pekan ryhmän kokeneinta kaartia. Mukaan ovat jo ilmoittautuneet Heli, Santeri, Konsta, Tuukka ja Milad. Suunnitellut yhteistreenit eivät korvaa painiharjoituksia, vaan tulevat yhdeksi treenikerraksi lajiharjoittelun rinnalle. Lisätietoja oheisesta linkistä ja Pekalta. Valmentajana Pekka suosittelee hommaan halukkaita mukaan. JA VAIN AKTIIVISIMMAT VOIVAT PÄÄSTÄ!
Ylivieska 7.5. ja Liminka 15.5. ovat kisoja, joista löytyy sarjoja aloittelijoillekin. Ylivieskaan mennään parilla pikkubussilla. Liminkaan pyritään saamaan yksi autollinen painijoita. Kokeneemman kaartin voimin lähdetään KLL-paineihin Ilmajoelle 21.-22.5. KLL-kisoihin lähtevät painijat osallistuvat ainakin Ylivieskan ja osa ehkä myös Limingan vääntöihin. Tarkemmin kisareissuista tietoja salilta.
Kiirastorstaina Pekan ryhmä treenaa normaalisti klo 18. Maanantaina 25.4. sen sijaan EI ole harjoituksia. Mutta tiistaina 26.4. sen sijaan pidetään ylimääräiset treenit klo 18. Helin ryhmän treeneihin ei juhlat vaikuta mitään.
Painiliiton sivulle on tullut hakukone, jonka kautta pääsee näppärästi katsomaan oman tai vastustajien kisamenestyksen. Kokeile oheisesta linkistä.
Juntan ikäkausipainien jälkimainigeissa on päivitetty tapahtumakalenteria jo ensi syksynkin osalta. Tälle keväälle käydään vielä varmuudella Ylivieska, Liminka ja Ilmajoki. Koskelankylään mennään, jos aloittelijoita löytyy lähtijöiksi. Syksylle varmistui reissut Ilmajoelle ja Lapualle.
Keneltä mahtoi jäädä painitossut Juntan ikäkausipaineihin? Siniset kunnolla sisäänajetut siniset Adidakset kyseessä. Anna lisää tuntomerkkejä numeroon 0407257977.
RSS ATOM