Kajaanin Juntta - Kainuun parasta painia vuodesta 2004

Ajankohtaista

Pekan flunssa ei parantanut viikonlopun kisahommissa. Jätetään maanantain treenit väliin.
Koskelankylän Riento järjestää pelkästään aloittelijoille suunnatut kisat lauantaina 16.4. Jos Kajaanin kisoihin osallistuneista alokkaista innokkaita painijoita löytyy, niin mars matkaan. Huoltajaa kaivataan myös reissuun. Kisareissu toteutuu, jos lähtijöitä autollinen.
Juntan ikäkausipaineihin osallistui 112 painijaa. Etenkin isommissa sarjoissa verottivat leirit osanottomäärää, mutta ihan kelpo kisat Kajaani-hallissa käytiin.
Keskiviikon Kainuun Sanomien urheilun pääjuttu oli Kvistin porukasta ja poikien painiharrastuksesta. Nettipuffi löytyy oheisesta linkistä ja koko juttu itse paperilehdestä.
Liperin Taimi juhli 100-vuotista taivaltaan ja Juntan painijat olivat pirskeissä mukana. Rusasen Tomi ja Lipposen Pyry nappasivat sarjavoitot. Hyvin painivat myös Arttu ja Milad.
17 painiseuraa on ilmoittanut sunnuntain ikäkausipaineihin noin 125 painijaa. Listalta löytyvien seurojen lisäksi mukaan on tulossa Ilmajoen Kisailijat, josta tulee täydennystä etenkin vanhempien poikien ikäluokkiin. Lisäksi mukana on edustajia tyttöjen sarjaan.
Jos luulee osaavansa jo kaikki liikkeet, niin lisäoppia voi käydä katsomassa tuolta vasemmalta löytyvästä palkista: Fila - tekniikkavideot. Helpoimmat liikkeet löytyvät keltaisen painikkeen takaan ja vaikeimmat mustan alta. Liikkeitä löytyy niin krekosta kuin vapaasta. Kuka osaa jo kaikki keltaset?
Älkää enää tulko mulle valittamahan, jotta en pysty kisoihin lähtemään, kun on varvas kipeä. Tämä videon vääntäjä oli voittanut Jenkkien yliopistomestaruuden 57 kilon sarjassa.
Ja heti tarkennuksena, ettei kyse ole siitä, missä Stevo nyt on. Vaan kyse on siitä, missä kohtaa hän on oheisessa kuvassa? Vinkkinä kerrottakoon, että nykytilanteeseen verrattuna tukkaa on enemmän ja karvoja muualla vähemmän.
Juntan painijat hoitivat hommansa hienosti Ilmajoen Myhi-paineissa. Kaikki painijat saavuttivat vähintään yhden otteluvoiton. Sarjavoittoon asti ylsi kaikki neljä vastustajaansa selättänyt Santeri.
RSS ATOM