Kajaanin Juntta - Kainuun parasta painia vuodesta 2004

Ajankohtaista

Nyt saatavissa myös trikoita hintaan 30,-/setti (sis. pun ja sin). Trikoita vain muutama pari, nopeat syövät hitaat! Varaa heti omasi!
Kajaanin Juntta ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään sunnuntaina 28.2. klo 18 uudella painisalilla. Esillä sääntömääräiset asiat. Tulkaa vaikuttamaan yhteisiin asioihin.
Maanantain treeneissä jaetaan ilmoittautumislaput Haukiputaan kisoihin. Palautus viimeistään maanantaina 15.2., jotta voidaan järjestää kyydit järkevästi. Haukiputaalla ei aloittelijasarjoja, mutta aloittelijoista ainakin Arttu K, Tuukka ja Milad voisivat lähteä kokeilemaan oman ikäluokkansa sarjoissa.
Rusasen Tomppa nappasi kahdella selkävoiton sarjavoiton Kemin kansainvälisistä ikäkausipaineista. Toisen voiton toi Milad aloittelijoiden sarjasta.
Kemissä painitaan lauantaina. Sen verran Oulun kisojen läheisyys pudottaa painijamääriä, että mennään vain yhdellä autolla. Painimaan ovat lähdössä: Santeri, Pyry, Tomi, Milad, Tuukka, Heli (epävarma) ja Konsta (toinen epävarma). Eli varsinainen ryhmä Rämä ellei peräti Rumpuryhmä. Pekka kuskaa ja huoltaa, Miro tuomaroi. Jos et pääse, niin Pekalle heti tieto välittömästi. Arvomme tuolloin lisänumeroja.. Lähtö reissuun linja-autoasemalta lauantaina klo 6.00! Seura kustantaa matkat ja osanottomaksut. Kilpailijat itse ruokapuolen.
Kaksi sarjavoittoa, monta selkävoittoa, useampi tiukka matsi ja hyvä kauden avaus oli tuomisina Oulun Pyrinnön kisoista.
Tiedätkö sinä ketään tomeraa immeistä, joka kaipasi näitä palkkatuki työpaikkoja. Juntta ja Judokerho ovat alustavasti kaavailleet, että kamppailutiloihin palkattaisiin siivooja. Kyseeseen tulisi yli 500 päivää työttömänä ollut, jolle saadaan täysi palkkatuki vuoden ajaksi. Jos tiedät jonkun työpaikkaan passelin, niin vie viestiä eteenpäin. Mahdollisuuksien mukaan työ alkaisi jo helmikuun aikana. Lisätietoja Pekalta numerosta 0407257977.
Porukka eri ryhmissä on lähtenyt hyvin liikkeelle, mutta muutama tossut naulaan pistänytkin löytyy. Näin ollen niin Kajaanin kuin Sotkamon puolessa on paikkoja uusille harrastajille. Kajaanin asioista voi kysellä Pekalta numerosta 0407257977 ja Sotkamon tilanteen tietää parhaiten valmentajana siellä toimiva Marko Lipponen 0404152746.
Pekan ryhmän painijoiden painijaesittelyistä ensimmäiset on jo nähtävissä. Joka jätkästä tulee vielä kuvatkin, kunhan ehditään. Milad, Tuukka, Eetu ja Pyry tuokaahan tekin laput, niin saadaan sivut ajan tasalle!
Siivous uusissa tiloissa on seurojen vastuulla. Tästä johtuen olemme päättäneet porukassa, että ulkokengillä ei liikuta enää judo- eikä painisalissa. Kun tulette harjoituksia seuraamaan tai hakemaan painijoita, niin jättäkää ulkokengät painijoiden pukuhuoneeseen. Kiitos.
RSS ATOM