Kajaanin Juntta - Kainuun parasta painia vuodesta 2004

Ajankohtaista

Aika tavalla entisillä taksoilla mennään myös tämä vuosi. Peruspainikausimaksu koko vuodelta on 100 euroa, jonka lisäksi maksettavaksi tulee kilpailemiseen oikeuttavan painilisenssin hinta. Sotkamossa treenaavien osalta maksu on kevätkaudelta 40 euroa + henkilökohtainen lisenssimaksu. Maksulaput jaetaan vuoden ensimmäisissä treeneissä, osa on voinut jo saada lisenssilaskun suoraan kotiin. KAJAANISSA PAINIKAUSIMAKSU KÄSITTÄÄ KOKO VUODEN; MYÖS ENSI SYKSYN! SAMOIN PAINILISENSSI KOKO VUODEN!
Vaikka toisin luvattiin, niin Sotkamossa alkaa treenit vasta tiistaina 19.1. Edellisen tiistain salivuorot kun on kaikki peruttu! Harjoitusajat ovat entiset.
Kajaani-hallin jumppavuoro on ensimmäisen kerran perjantaina 8.1. Harjoitusajat ovat entiset eli kuudelta päästää volttimontulle. Kajaanin painiharjoitusten alkaminen ratkeaa ihan lähipäivinä. Asiasta ilmoitellaan täällä. Viestiä tulee myös tekstiviestinä niille, joiden numerot ovat tiedossa.
Näillä näkymin painisali saadaan valmiiksi ensi viikon aikana. Maanantaina 4.1. talkoot on klo 17 alkaen. Paikalle voi tulla ennemminkin, kun vain sopii Pekan kanssa. Matto päästänee siirtämään loppiaisena tai viimeistään seuraavana viikonloppuna. Harjoitusten alkaminen ilmoitetaan heti, kun asiasta varmuus.
Uudella salilla ovi avoinna klo 16 alkaen (tarvittaessa aiemminkin). Pari innokasta talkoolaista on tiedossa, mutta tule sinäkin jos vain ehdit. Vielä riittää värkättävää. Kokolattiamattoa pitäisi irrotella, vähän siivota ja taitaa maalaustakin olla tarjolla. Punttitilaakin pitäisi rakennella.
Nyt ei karhun kanssa painii lyödä, kun äiti antaa kinkkuu syödä. Paino nousee sarjan kaksi, käy vanhat trikoot ahtahaksi. Valmentajat kilttinä olla jaksaa, säästävät samalla hieman maksaa. Painitaukoa vielä riittää, sitten jaksaa miestä niittää. Riemullista joulumieltä ja arpaonnekasta uutta vuotta koko Juntan poppoolle.
Vähän maalausta, hiomista ja listojen laittoa olisi tiedossa vielä ennen joulua. Kaikki jotka joulukiireiltä joutavat pistäkää viestiä Pekalle 0407257977. Ja talkooajat saa itse valita!
Tammikuun toiselle viikonlopulle suunniteltu yhteinen painileiri Vieskan Voiman painijoiden kanssa on peruutettu, koska varmuutta uuden salin valmistumisesta 9. tammikuuta mennessä ei ole. Uutta ajankohtaa katsellaan, kun paikat ovat kunnossa. Ylvieskasta olisi ollut tusinan verran innokkaita leiriläisiä tulossa.
Torstaina maalataan (16.12.2009)
Muutamalle rivakalle maalarille ja pakkelin levittäjälle on käyttöä torstaina klo 17 alkaen. Yritetään saada sali kohtuullisen valmiiksi ennen joulunpyhiä! Isot painijat ainakin paikalle. Kaikille muillekin puuhaa riittää. Perjantaina sitten jatketaan taas klo 17 alkaen. Myös päivisin voi tulla, mikäli ehtii.
Tätä kirjoitettaessa (16.12. klo 16.50) on reipas tunti aikaa Rinnekadun painisalin viimeisten treenien alkuun. Helin ryhmä hyvästelee karun, mutta muistorikkaan treenipaikan. Juntan painiharjoitukset jatkuvat uuden salin valmistumisen jälkeen tammikuussa 2010 (toivottavasti..). Treenien aloittamisesta tiedotetaan tarkemmin täällä netissä.
RSS ATOM