Kajaanin Juntta - Kainuun parasta painia vuodesta 2004

Ajankohtaista

Treeneissä taukoa (15.10.2009)
Perjantaina 16. lokakuuta ei ole Kajaani-hallin jumppavuoroa. Ensi viikolla kaikki treenit ovat tauolla, lukuunottamatta perjantai-illan voimisteluvuoroa Kajaani-hallilla. Loppusyksin harjoituksiin on mahdollisesti tulossa muutoksia Pekan ryhmän osalta. Remonttikiireet uudella salilla pudottanevat toisen harjoituksen vähäksi aikaa pois ohjelmasta. Asiasta tarkemmin syysloman jälkeen, jolloin ekat harjoitukset normaalisti maanantaina 26. lokakuuta klo 18.
Jos tekemisen puute vaivaa, niin laittakaa viestiä Pekalle numeroon 0407257977. Tarjolla pikkuprojekteja uuden salin työmaalta. Jos homma tällä viikolla harppaisi eteenpäin, niin päästäisiin palaamaan arkeen kisareissujenkin suhteen.
Syksy puoleen ei hirveästi tänä vuonna ole kisoja tarjolla, mutta jotain sentään. Nyt tarvittaisiin vain kuskeja, jotka ehtisivät lähtemään kisoihin poikia viemään.
Talkoo tiedotus (7.10.2009)
Hommat uudella painisalilla etenee tasaiseen tahtiin. Nyt pääpaino on judopuolen maalaushommissa, mutta kohta telineitä ja välineitä vapautuu myös painisalin puolelle. Viimeistään lauantaina päästänee maalaushommiin salilla. Ilmoita milloin voit tulla mukaan, niin järjestetään sopivaa tekemistä. Ja ilmoittautumisia otetaan vastaan numerossa 0407257977.
Pari tiilestä syntyvää väliseinää pitäisi saada syntymään uudella voimailusalilla. Onko kellään moisia taitoja? Ainakin sen verran, että seinä pysyisi omalla tontilla.. Jos on, niin yhteyttä Pekkaan.
Loppujen lopuksi viisi painijaa on ilmoitettu Kajaanista KLL-paineihin. Matkaan lähtevät Jarkko, Heman, Heli, Konsta ja Santeri. Ilmoittautuneet löytyvät täältä.
Puoli kahden aikaan päästiin lopulta Kajaaniin, sillä Haaparannan kisat olivat pitkät. Paikalla jotain 250 painijaa Suomesta, Ruotsista ja Norjasta. Sarjavoittoon Juntan painijoist ylsi Heman. Lisää tuloksia sitten, kunhan ne Ruotsista Suomeen saapuvat. Satunnaisia huomioita jo nyt.
Näyttäisi olevan matseja tulossa ihan kiitettävästi. Ainoastaan Helin ja Juhon sarjoissa vähän painijoita. Ja eiköhän niistäkin lopulta matseja järjesty. Rovaniemelle muuttanut Daniel näyttää myös olevan tuloss kisoihin! Tästä voit katsoa ilmoittautuneet.
Nymanin Lauri tulee vetämään perjantaina voimistelutreenit Kajaanihallille. Kaikki mukaan!
Seitsemän painijaa on ilmoittettu lauantaina väännettiin Olles Minnesträffeihin Haaparantaan. Lähtö näillä näkymin klo 7 linja-autoasemalta. Painiijat ovat Heman, Jarkko, Juho, Heli, Santeri, Tomi ja Konsta.
RSS ATOM