Kajaanin Juntta - Kainuun parasta painia vuodesta 2004

Ajankohtaista

Tällä hetkellä emme voi enää ottaa uusia painijoita ryhmiimme Kajaanissa ja Sotkamossa. Juntta saa uudet tilat vuodenvaihteeseen mennessä ja sen jälkeen katsastamme tilanteen uudelleen!
Tarvitsetko uusia painitossuja? Välttämättömiä ne eivät ole, mutta kätevät painin lisäksi muussakin sisäliikunnassa. Seuran kautta hinta yhteistilauksessa mallista riippuen 35-45 euroa. Etukäteen varman tilauksen jättäneet saavat tossunsa omakustannushintaan. Myöhemmin ostettaessa tulee ainakin kymppi lisää hintaan. Ilmoita tossun tarpeesta Pekalle. Tilaus lähdössä liikkeelle viimeistään lokakuun 10. päivä.
Loistava leiri. Erikoiskiitos Paanasen Mikalle, joka jaksoi vetää hienon leirin. Tulkaa te meille krekon oppiin tammikuussa!
Kamppailutilojen remontti etenee. Talkoot ovat pikku hiljaa pääsemässä täyteen vauhtiin. Jokaiselle halukkaalle löytyy hommia taitojen mukaan. Ilmoita halukkuudestasi Pekalle, niin kuulet asiasta tarkemmin. Kirvesmiehen ja muurarin taidoista on aina kysyntää! Maalinrapsutusta ja siivousta myös ohjelmassa. Samoin peltien purkua sisäkatosta. Myöhemmin kaivataan innokkaita maalareita!
Maksut kunton! (23.9.2009)
Aika lailla kaikki syksyllä mukaan tulleet painijat ovat saaneet maksulapun. Jos asiat ovat toisin, niin ilmoitelkaa. Treenipaidat jaetaan sitä mukaan, kun maksuja tilille tippuu. Ja maksujen myötä saadaan myös vakuutukset kondikseen.
Pyry, Eetu, Konsta ja Santeri mukaan luettuana Sotkamon avauksessa oli täysi tusina painijoita. Hyvä määrä, sillä painimatto ei suuren suuri ole. Pari poikaa on mahdollisesti tulossa vielä mukaan, mutta uusia ei enää mukaan oteta. Tilat rajoittavat.
Nabardin kommentit nuorten ylinopeuksista tiistaiaamun Kainuun Sanomissa sai ainakin Pekan tukan ihan pystyyn. Missään tapauksessa eikä koskaan kuskeista ole niin puutetta, että Napsua kelpuutettaisiin kuskaamaan poikia kisoihin. Elämässä on jännitystä jo muutenkin tarpeeksi.
Muutamat lasten vanhemmista on jo ilmoittanut olevansa tulossa uuden painitilan talkoisiin. Työt alkoivat uudella salilla tiistaina 15.9. purkuhommilla. Kaikenlaiselle osaamiselle on käyttöä ja innokkuudellakin pärjää pitkälle. Isommista kökkärytkäjäisistä ilmoitellaan erikseen. Pekka tietää asiasta tarkemmin. Tässä vaiheessa odotellaan tarvittavien lupien tuloa. Näillä näkymin Juntan osalta hommat käynnistyvät tuossa lokakun alussa. Toki voi aiemminkin jotain pientä puuhaa olla.
Kymmenen painijan voimin on Pekan ryhmä lähdössä Vieskan Voiman vieraaksi syyskuun viimeisenä viikonloppuna. Mukaan ovat lähdössä ihan kaikki ryhmässä vääntävät paria tänä syksynä painimisen aloittanutta lukuun ottamatta. Aikataulua löydät nappaamalla otsikkoa.
Painikoulun ja nassikkapainin ryhmät ovat Kajaanissa nyt tupaten täynnä. Jos tilanne muuttuu ryhmien uudelleen järjestelyn myötä, niin ilmoittele. Jonotuslistalle voi ilmoittautua pistämällä viestiä osoitteeseen pekka.moliis@kajaani.net
RSS ATOM