Kajaanin Juntta - Kainuun parasta painia vuodesta 2004

Ajankohtaista

Varkauteen mennään painimaan vapaata Savo-Karjalan avoimiin pm-kisoihin. Lähtö linja-autoasemalta klo 7.00. Ikäraja kisoissa 20 vee, joten Nabard ja Mirokin voivat halutessaan painia. Muutoin ovat tuomarina. Tulomatkalla pysähdytään Vesileppikseen uimaan ja laskemaan liukumäkeä. Jokainen lähtijä maksaa itse ruokansa, kylpylä ja matkat menevät seuran piikkiin.
Heman, Jarkko ja Valtteri vääntelehtivät vapaata Seinäjoen aluemestaruuspaineissa. Kisoissa tuli näytettyä toteen myös se epäilys, että Heman on Paavolan Juhoa neljä kertaa huonompi painija! Lue juttu niin saat selville miksi.
Vain yksi tappio napsahti Juntan vääntäjien tilille Joensuun molskilta. Ryhmä Rämä hoiti homman kunnialla kotiin ja Nabard oli kisojen paras mattotuomari. Ja ainoa.
Joensuun kuukausipaineihin ovat ilmoittautuneet: Konsta ja Santeri Kvist, Tomi Nevalainen, Tomi Rusanen, Valtteri Help, Daniel Scott. Kuskina Pekka ja tuomariksi Nabard. Lähtö linja-autoasemalta sunnuntaina kello 8.30. Takaisin ollaan n. 18. Ottakaa evästä rutkasti matkaa, sillä kisapaikalle ei ruokaa. Painijoiden itsensä maksamat hampurilaiset käydään syömässä tulomatkalla. Autossa yksi paikka vapaana! Kuka ehtii?
Pekan porukka + Valtteri ja Tomi avaavat kisakauden Joensuun kuukausipaineissa. Painimuotona vapaa. Muistakaa tuoda ne ilmolaput viimeistään maanantaina, mieluiten jo torstaina. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan torstaina 25. päivän treeneissä. Valitettavasti vanhempia ei taida matkaan nyt mahtua.
Lauantaina lähtevät Haukiputaalle alueleirille Jarkko, Nabard, Heman ja Valtteri. Lähtö aamulla kello 6.30 linja-autoasemalta. Jos joku sairastuu, niin heti tieto Pekalle. Hommataan varaimmeisiä tilalle.
Koska suurin osa pojista hukkaa treeneissä jaettavan tiedotuskirjeen, niin oheisesta linkistä se löytyy myös.
Täältä löytyy listaa, josta selviää mitä, missä ja milloin. Ykkösryhmä tarkoittaa Stevon ryhmää ja painikoulu Pekan porukkaa. Lista on alustava ja siihen voi tulla muutoksia!
Painikouluun mahtuu syksyn aikana jälleen uusia painijoita. Ja totta kai kaikki entiset painijat ovat tervetulleita. Ohjeita uudesta lajista kiinnostuneille löytyy täältä. Alaikäraja on 7 vuotta! Maanantaina 18.8 klo 17.30 aloitetaan.
Ja oheisesta linkistä pääsee seuraamaan kisoja livenä netissä. 9 (ja joskus myös 10) kanava näyttää painikisoja.
RSS ATOM