Kajaanin Juntta - Kainuun parasta painia vuodesta 2004

Ajankohtaista

Juntan nuorempi kaarti vaihtoi jo painihommista vapaalle. Viimeinen koitos oli torstaiehtoon salikisat, joissa nähtiin tuomia taistoja. Ja tästä tuloksiin ja kuviin:
Kesäaikaan pelataan painijoiden toimesta potkupalloa Rinnekadun nurmella maanantaisin ja torstaisin klo 17-18.30. Mukaan ovat tervetulleita myös isät ja veljet. Sekä tietenkin äidit. Peli-illat alkavat, kunhan kenttä kuivaa.
Torstaina 15.5. painitaan kauden viimeiset salikisat. Samalla nuo kisat päättävät värikkään painikauden. Punnitus kello 17.30 ja kisat käyntiin 18. Kaikki porukalla mukaan. Jokainen saa palkinnon!
Pyörteen tilalla on sauna lämminnä perjantaina 23. toukokuuta kello 19 alkaen. Tervetuloa mukaan kaikki lasten vanhemmat ja perheenjäsenet, jotka olette talven aikana talkoisiin osallistuneet. Erityisesti mukaan kaikki kisatalkoissa olleet. Tarjolla kalakeittoa ja jotain juotavaa.
10 painijaa lähtee Vaasan KLL-kisoihin 17.-18. toukokuuta. Lähtö tapahtunee jo perjantaina about klo 17. Lähtijöille tietoa tarkemmin aikatauluista ensi maanantain treeneissä.
Kajaanin painijat kisoihin ilmoitetaan vasta keskiviikko-torstaina. Tästä pääsee katsomaan, ketkä tähän mennessä ilmoittautuneet
Uusia junttamestareita on nousemassa. Viikonlopun kisat Ylivieskassa ja Sorsakoskella osoittivat, ettei niskalenkkejä ja häränkääntöjä ole turhaan talviaikaan treenattu.
Pekan ryhmä jää kesätauolle torstaina 15. toukokuuta, jolloin väännetään salikisat. Vappupäivänä 1.5. ei ole harjoituksia!
Löytyisikö toista halukasta kuljettajaa Ylivieskan keikalle Pekan lisäksi? Lähtijöitä taitaa tulla sen verran, että mennään kahdella Mensalolta vuokrattavalla pikkubussilla. Noita autoja saa ajaa henkilöautokortilla. Jos pääset lähtemään ja voit ajaa autoa, niin ilmoita Pekalle heti sähköpostilla pekka.moliis@kajaani.net tai tekstarilla numeroon 0407257977 Kuski löytyi, Nevalaisen Jani ehti ensimmäisenä ilmoittautumaan. Kiitos.
Heman oli viides myös poikien SM-paineissa. Pääsy pronssiotteluunkin oli lähellä, mutta pari virhettä vei mahdollisuudet. Kelan Jarkon matsit Porissa jäivät tällä kertaa yhteen koitokseen.
RSS ATOM