Kajaanin Juntta - Kainuun parasta painia vuodesta 2004

Ajankohtaista

Kemissä oli kunnon kisat. Ja hyvässä kunnossa oli Juntankin painijat. Sen verran värikästä touhua matolla nähtiin, että väliin oli huoltajalla paidan selkä märkänä ja painijat hukassa.
Aber on nyt sitten virallisesti 14 vuotta. Synttärit olivat keskiviikkona 6. helmikuuta. Keskiviikkona oli myös Suomen liput salossa, mutta ei suinkaan Aberin takia. Oli nimittäin Saamelaisten päivä. Eihän siinä lopulta suurta eroa ole, kurdi tai saamelainen. Pieniä, tummia ja hyviä vääntämään. JUNTTA ONNITTELEE JUNTTAMESTARIA!
Suomen Painiliitto on ilmoittanut Kajaanin Juntalle myönnettyjen juniorien (alle 20v) kr.room. SM-kisojen ajankohdan. Kisat painitaan reilun vuoden kuluttua Kajaanihallissa 27.-29.3.2009.
Käyhän katsomassa, mitä löytyy viikon videosta.
Santeri, Konsta ja Oskari väänsivät sarjojensa ykkösiksi Liperin kuukausipaineissa. Vaikka kisoissa ei painijoita hirveästi ollutkaan, niin hyviä matseja saatiin aikaiseksi.
Shamal sai kyytiä kuin Finnairin perämies viime viikonloppuna Kuusankoskella. Tappioiden jälkeen nuoren miehen selitykset olivat kuin parhaasta kurdivitsistä.
Vaikka Juntta ei vielä joukkuetta saanutkaan kasaan Vaajakoskella painittavia joukkuekisoja varten, niin muutama lähtee vahvistuksiksi naapuriseuroille.
Liperin kuukausipaineihin lähdetään lauantaiaamuna klo 6.30 linja-autoasemalta. Pikkubussiin lähdössä Valtteri, Juho, Ville, Eetu (+isä), Oskari. Pari paikkaa siis vapaana (täytetään paikat vaikka tuomareilla, jos painijoita ei löydy). Kvistit + Nevalaisen Tomi omilla kyydeillä. MUISTA PERUA REISSU HETI JOS SAIRASTUT!
Vaisuja otteita (20.1.2008)
Pitkä on ollut Stevon porukan paluumatka Kuusankosken kisoista. Lauantaina Voikkaan Viesti isännöi TUL:n avoimia mestaruuskisoja junnuille ja sunnuntaina oli miesten tittelien vuoro.
Katso viikon video (18.1.2008)
Tuolta vasemmalta löytyvästä palkista pääset vilkaisemaan tämän viikon videon. Kyseessä ottelu vuoden 1972 olympialaisista, jossa yli 200 kiloinen jenkkipainija Chris Taylor sai vastaansa puolta pienemmän saksalaisen.
RSS ATOM