Kajaanin Juntta - Kainuun parasta painia vuodesta 2004

Ajankohtaista

Marraskuun eka viikonloppuna Juntan kokenein porukka vääntää Västeråsissa Lilla Mälarenissa.
Kivelän Mika tuo Joensuun ja Liperin poikia viikonloppuna Kajaaniin leirille. Juntan kaikki ykkösryhmän jätkät leirille mukaan. Muistellaan miten krekoa painitaan. Leiriohjelma löytyy täältä.
Täältä löytyy lähipäivinä lisää kuvia matseista ja hieman kommentteja painijoiden edesottamuksista.
KOLME KLL KULTAA! (22.10.2007)
Huippuhomma Juntan painijat! Kolme KLL-mestaruutta ja yhteensä kuusi mitalia ylitti kaikki odotukset. Haukiputaan molskilla hiki virtasi ja vastustajat kaatuivat.
Seuran pitää toimittaa matkustajalista varustamoon perjantaihin mennessä. Tuolloin pitää olla maksut hoidettu, jos ei ole, ei pääse matkaan! Yksinkertaista, mutta totta.
Aikuinen herätys ensi lauantaina kaikilla KLL-kisoihin lähtevillä! Lähtö linja-autoasemalta klo 5.30. Muistakaa makuupussit ja -alustat sekä peseytymisvälineet. Omaa evästä ja rahaa kannattaa ottaa, vaikka kaupunki maksaa ruuat kisapaikalla Kisoissa yövytään koulumajoituksessa ja takaisin ollaan Kajaanissa sunnuntaina illansuussa. JA HUOLEHTIKAA PAINOT KUNTOON. JOS JOKU SAIRASTUU NIIN PIKAPIKAA TIETO PEKALLE TAI STEVOLLE:
KLL:n nimilistat (13.10.2007)
Haukiputaan kisojen ilmoittautuminen on päättynyt ja nimilistat löytyvät täältä. Kovia sarjoja on tulossa. Nabardille ja Mirolle tiedoksi, ettei 56 kiloon sarjaan ole ilmoittautunut kukaan. Siellä voisi olla helpompaa......
Yhtä vaille täysi tusina painijoita edustaa Kajaania KLL-mestaruuspaineissa Haukiputaalla. Kisojen valvojana toimii Juntan Stevo Petrovic.
Pekan vetämä väliryhmä ja Paiamin painikoulu vetävät henkeä syysloman ajan. Harjoituksia ei siis nuorimmilla ole 15.-21. lokakuuta olevalla viikolla! Stevon ryhmä treenaa normaalisti.
On luvannut kylmenevää säätä tälle viikolla. Älä palelluta aivojasi vaan hanki hieno Juntta-pipo. Hinta vain 10 euroa ja pipoja saa ostaa salilta Pekalta.
RSS ATOM