Shamal kypsytti vastustajat

29.10.2006

Shamal Amiri oli varsinainen vauhtikone Koskelankylän Riennon aluepaineissa. Juntan painijoista voittoon ylsi myös aloittelijoiden sarjassa kaksi komeaa selkävoittoa ottanut Juho Paavola.

Shamal ja Paiam Amiri olisivat joutuneet Koskelankylän Riennon kisoissa painimaan kahdestaan sarjassa 63 kiloa, joten pojat siirtyivät 69 kiloon sarjaan. Siellä vastaan asettuivat 7-8 kiloa raskaammat OP:n Jussi Niemi ja Janne Karjalainen.

Shamal jaksoi liikkua, puikkia ja tehdä työtä koko otteluiden ajan. Tuloksena olikin kaikista otteluista puhtaat 2-0 voitot. Paiamin painityyli sen sijaan ei sovi selvästi suurempia vastustajia vastaan. Näinpä isoveli jäi sarjassa neljänneksi kärsittyään kaikissa otteluissa tappiot jaksoin 2-0.

Valtteri Help paini tällä kertaa jo oikeiden painijoiden joukossa. Lapin Lukon Veli Semerin käsivarsi oli liikaa, mutta Kemin Innon Elias Tyystälä kukistui tiukkojen kravattien ansiosta.

Päivän iloisin kajaanilainen oli aloittelijoiden 55 kilon sarjassa paininut Juho Paavola. Puhetulvaa ei hillinnyt yhtään se, että Juho otti kaksi komeaa selkävoittoa ja palkintorepun.

Ensi viikonloppuna 4.11. painitaan aluepainien merkeissä Raahessa.