Ryhmä Rämä Liperissä

19.4.2009

Kvistin Jounin komennossa Ryhmä Rämä yritti Liperin valloitusta sunnuntaina. Jounin kisaraportti ohessa.

Pyry yritti ekassa matsissa sisukkaasti ainakin kolme kertaa peräkkäin käsivarresta, mutta vastustaja, Pyryä päätä pidempi Severi Soininen napsi neljän pisteen kaulan. Pyry vaihtoi taktiikkaa ja nappasi tiukan pistevoiton. Mainio taistelu Pyryltä, ja osoitus siitä, että tappioasemassa ei kannata luovuttaa.

Toisessa ottelussa Pyry otti pari suorituspistettä alussa ja pisti vastustajan heti perään selälleen, ihan kuten ottelun alussa sovittiin taktiikasta. Eka ottelu teki terää nuoren pojan itsetunnolle ja se näkyi heti toisessa ottelussa. Pyry käytti matseissa myös hienosti uusia treeneissä opetettuja tekniikoita. Pyrylle maukas sarjavoitto.

Santeri pääsi painimaan liki päätä pidempää ja pari kiloa painavampaa Eetu Astikaista vastaan. Tasainen ottelu, mutta pisteet menivät Eetulle. Santeri kertoi painineensa aiemminkin Eetua vastaan, ja nyt meni kuulemma paremmin kuin viimeksi. Toinen erä oli voitettavissa, mutta loppukiri alkoi himpun myöhässä. Lisää rohkeutta otteisiin, ja paljon suorituksia (=treeniä ja matseja) niin tulosta tulee. Santerille hopeaa.

Konsta pääsi painimaan 39-kiloisiin eli pari kiloa yli oman painon. Ensin vastassa oli Joensuun Kalle Astikainen, joka oli niin ikään päätään pidempi Konstaa. Konsta esitti tässä ottelussa päivän komeimman sillan, mutta siitä ei kuitenkaan pisteitä herunut. Selvä voitto Kallelle. Toinen ottelu Sorsakosken Tommi Harista vastaan oli tasaisempi kahden erän kamppailu. Konsta yritti aiempaa rohkeammin liikkeitä ja tulihan sieltä yksi kolmen pisteen lenkkikin. Konstan pitää jatkossa kiinnittää huomiota siihen, ettei pidä päätä alhaalla otteluasennossa, ja näin tarjoa päätään vastustajalle ilmaiseksi. Pronssimitali oli mukava tuliainen, mutta otteluvoitot olisivat motivaation kannalta mannaa.

Heli paini hyvän näytösmatsin (en muista vastustajan nimeä). Eka erä niukasti pisteillä 4-2 pojalle. Toisessa erässä Heli johti pitkään 1-0, mutta poika sai tuupattua Helin ulos matolta. Heli nappasi taakse menolla jaksovoittoon tarvittavan pisteen ja matsi meni kolmanteen erään. Viimeisessä erässä poika uskalsi käydä tyttöön paremmin kiinni ja käänsi Helin selälleen. =) Tasainen ottelu, jossa ois voinut käydä ihan miten päin vain.

Miro hoiti tuomarin hommat kuin aika mies.

Reissu oli kaikin puolin onnistunut. Liperi hoiti järjestelyt sujuvasti. Juntan porukalla riitti hauskaa, kuten normaalisti, vaikka tappiot harmittivatkin hetken. Näinhän sen pitääkin olla. Ja se keltainen neste Helin housuissa ei oo pissaa, vaan ABC:n jaffaa!!!! =)