Heli neljäs SM-molskilla

12.12.2010

Painikoululaisten topakka treenari Heli paini hienosti Ilmajoen SM-paineissa. Neljäs sija SM-painien ensikertalaiselle on hyvä saavutus. Juntta onnittelee.

Avauskierroksella vastaan asettui Vaasan Voima-Veikkojen Julia Haapoja. Julia oli odotetusti liian kova vastustaja ja pystystä heitetty häränkääntö päätti ottelun noin minuutin kohdalla.

Keräyskierroksella vastaan tuli tuttu vastustaja, IK:n Hanna Väli-Torala. Hanna pääsi alussa jalkoihin ja pyöräytti kipuliikkeestä 2-0 johtolukemat. Enempää pinnoja ei kuitenkaan tullut, kun Heli onnistui puolustamaan hyvin jatkotilanteet. Pystypainissa Heli pääsi runttaamaan väkisellä nurinkurisen niskalenkin, josta Hanna meni lopulta selälleen.

Pronssimatsissa vastassa oli Kemin Innon Alicia Viitanen. Heli paini hyvin puolustaen jalkansa, mutta siitä huolimatta vastustaja teki tarvittavat voittopisteet väkisin molemmilla jaksoilla. Jaksoluvut olivat 2-0 ja 3-0.

Joka tapauksessa neljäs sija oli hieno saavutus. Nyt vain niitä kauan kaivattuja hauiksia hankkimaan.