Simpele on ihan lähellä

7.10.2012

Yhden pysähdyksen taktiikalla ja Pekan Mondeolla aikaa ei kulu suuntaansa kuin neljä tuntia. Juntan kilparyhmästä neljä poikaa käväisi testaamassa vapaapainikuntoaan Itä-Suomen aluemestarusuuspaineissa.  Viraillisiin tuloslistoihin ei kajaanilaisia kelpuutettu, kun ollaan väärältä alueelta, mutta vääntämään päästiin.

35 kg: 1) Santeri Kvist KaJu, 2) Teemu Laurila VUV, 3) Emil Huovila KoPa, 3) Topias Saari HI, 5) Olli Heinonen PopI.

Santeri sai komeasti neljä matsia. Vieläkin jäi liikkeitä takataskuun, mutta mukavasti syksyn aikana testattuja tekniikoita tuli kokeiltua. Santeri malttoi vaihtaa taktiikkaa vastustajan mukaan, eikä missään ottelussa ollut hätäpäivää. Kaikki ottelut päättyivät selätyksiin, eikä kukaan vastustajista saanut tehtyä pistettäkään. Todellinen kuntopuntari on parin viikon päästä Vaajakosken KLL-paineissa.

50 kg: 1) Niko Gardemeister Kopa, 2) Martti Kuha SimVe, 3) Konsta Kvist KaJu, 4) Tuukka Härkönen KaJu

Konsta paini ihan ok kisat, vaikka Marttia vastaan tulikin tällä kertaa niukka tappio. Eka jakson lopulla uusi liike ei ihan pelannut, mutta aina pitää yrittää. Toisella jaksolla taas loppui uskallus tappiotilanteessa. Näin jaksot kaverille 2-0 ja 3-3.  Niko on hirmuiskussa ja tosi kova KLL-painien nuorten poikien 52 kilon sarjassa!

Tuukka oli syksyn eka kisoissa ja vastustajat olivat vanhempia. Selälleen ei kuitenkaan menty ja tilanne muuttuu, kun vastustajat ovat saman ikäisiä. Rohkeita otteita ja kovempaa matsia salilla, siitä se lähtee.

54 kg: 1) Tomi Heikkilä KoPa, 2) Milad Gardinya KaJu, 3) Ko Reh PopI.

Eka matsi Ko Rehiä vastaan oli Miladilta varmaa painia. Johtoasemassa ei turhia riskejä otettu ja homma hoitui tyylikkäästi. Sen sijaan Tomia vastaan tuli tehtyä kurdit. Vaikka nyt siltaan sattuu joutumaankin, niin kyllä ihan harjoituksen vuoksi sieltä pitää pois yrittää. Ensimmäisen jakson jälkeen kun tulee toinen ja joskus jopa kolmas jakso!