Milad Gardniya SM-pronssille

24.3.2019

Kajaanin Juntan Milad Gardniya sijoittui kolmanneksi ja Mehram Javanmiri neljänneksi Seinäjoella painituissa juniorien kreikkalais-roomalaisen painin SM-kisoissa. Kuortaneen Urheilulukiossa opiskeleva Gardniya paini sarjassa 82 kiloa ja Javanmiri 60 kilon sarjassa.

Gardniyalla oli omat mahdollisuutensa sarjan voittanutta Vaasan Voima-Veikkojen, mutta uhkarohkea heittoyritys ensimmäisen jakson lopulla kostautui selkätappion muodossa. Pisteet olivat tuossa vaiheessa 6-2 vaasalaisen hyväksi. Hopealle sijoittunut Otto Ketonen kukisti kajaanilaisen ylivoimaisella pistevoitolla.

Mehram Javanmiri eteni sarjansa mitaliotteluihin kukistettuaan Lahden Ahkeran Vili Heikkilän ylivoimaisella pistevoitolla. Fiksusti paininut Javanmiri napsi pisteet taaksemenoilla. Jatkossa vastus koveni sen verran, että sijoitukseksi tuli lopulta neljäs sija kovatasoisessa sarjassa.

Erfan Javanmiri kärsi kaksi tappiota ja oli seitsemäs. Mohammad Kazemilta kisat jäivät väliin loukkaantumisen takia.

Junioreiden SM-kilpailut kreikkalais-roomalainen paini

Seinäjoki 23.3.2019

60 kg: 1) Nestori Mannila Ylistaron Kilpa-Veikot, 2) Henri Halonen Lapin Veikot, 3) Miko Elkala Lahden Ahkera, 4) Mehram Javanmiri Kajaanin Juntta

63 kg: 1) Sami Arrasvuori Koovee, 2) Kasperi Kauhanen Porvoon Weikot, 3) Arttu Hakala Vaasan Voima-Veikot, 7) Erfan Javanmiri Kajaanin Juntta

82 kg: 1) Waltteri Latvala Vaasan Voima-Veikot, 2) Otto Ketonen Ilmajoen Kisailijat, 3) Milad Gardniya Kajaanin Juntta