Neljän mitalin KLL-painit

15.12.2019

Kakkoseksi Tampereella jäänyt Veetu Peltoniemi voitti keväällä KLL-mestaruuden kreikkalais-roomalaisessa painissa.

Kajaanin Juntan painijat menestyivät hienosti Tampereella painituissa vapaapainin Koululiikuntaliiton mestaruuskisoissa. Mestaruuteen asti ylsi opiskelujaan Kuortaneen urheilulukiossa lähikuukausina päättävä Milad Gardniya, joka oli ylivoimainen 20-vuotiaiden poikien 96 kilon sarjassa. Finaaliottelu kesti puolisen minuuttia.

Hopealle väänsivät Marjaana Gardniya (tytöt 13 vuotta, 54 kg) ja Veetu Peltoniemi (pojat 13 vuotta, 59 kg kg). Marjaana hävisi finaaliottelunsa tasapistein 1-1. Ottelun ratkaisu oli vastustajan saama viimeinen piste. Veetu Peltoniemi kolme ensimmäistä otteluaan voitokkaasti, mutta finaalissa tuli niukka tappio pistein 2-1.

Neljännen mitalin Kajaaniin paini 13-vuotiaiden poikien 42 kilon sarjassa Olavi Pääkkönen. Viikonlopun ohjelmassa oli pojalla kaikkiaan kuusi ottelua, joista irtosi viisi voittoa. Alkulohkossa vastaan tuli sarjan voittanut Aron Salonen, joka ainoana pystyi kukistamaan kajaanilaisen.

Joukkueen hyvää panosti täydensi Veeti Passi, joka voitti kaksi ensimmäistä otteluaan ja sijoittui P13-ikäluokan 47 sarjassa viiidenneksi.