Painijoiden kesäleiri Ärjässä 25.-26.7.

7.7.2020

Lähde mukaan nauttimaan Ärjän uskomattomasta tunnelmasta.
Lähde mukaan nauttimaan Ärjän uskomattomasta tunnelmasta.

Viime kesänä ensimmäisen kerran järjestetty Juntan painijoiden kesäleiri pidetään Oulujärvellä Ärjän saaressa 25.-26.7. Leirillä tiedossa uintia, hikisiä hetkiä, saarelle passelia ruokaa, teltassa yöpymistä ja hyvää seuraa. Leiri alkaa lauantaina puolenpäivän aikaan ja sunnuntaina tullaan pois. 

Koska leirillä yövytään omissa teltoissa, niin tapahtumalle on säävaraus. Missään kauheimmassa kaatosateessa homma perutaan. Samoin este voi olla Uuno-myrskyn kaltainen "pikku" puhuri, sillä saareen mennään veneellä. 

Leiri on seuran painijoille täysin ILMAINEN. Tämän mahdollistaa seuramme saamme Loiste-apuraha. 

Leiri on tarkoitettu porukalle, joka pärjää yön ilman äitiä ja isää. Paikkoja on rajoitetusti ja etusijalla ovat kilpailuihin osallistuneet, sekä tammikuun kisoissa talkoissa (lähettinä tai muissa hommissa) olleet nuoret. Jos joku nuoremmasta kaartista haluaa lähteä, niin se voi onnistua, mikäli äiti/isä lähtee mukaan 

Leiri-isäntinä tahdit takaavat Janne Passi ja Jaakko Vanhala. Ilmoittautumiset sähköpostilla pekka.moliis@kajaani.net ja ne ilmot olisi hyvä tehdä viimeistään 20.7. mennessä.