Ilmoittaudu ryhmiin syksy 2020 - kaikki painijat

Ilmoittautuminen painiryhmiin

NALLEPAINISSA PYRIMME JÄRJESTÄMÄÄN PAIKAT KAIKILLE HEINÄKUUN AIKANA ILMOITTAUTUNEILLE. VARMISTELEMME VIELÄ MUUTAMAN VIIME TALVENA HARRASTANEEN TILANTEEN JA TÄYDENNÄMME SEN JÄLKEEN RYHMÄÄ VARASIJOILTA.

Painikausimaksu syksyn osalta kaikissa ryhmissä 90 euroa. Pyydämme myös viime talvena mukana olleita painijoita varmistamaan harrastuksen jatkumisen. Kaikille "vanhoille" painijoille on varattu paikka heidän ikäluokkansa mukaisessa ryhmässä.

Otamme ilmoittautumisia seuraaviin ryhmiin. Myös tytöille saamme oman ryhmän. Vetäjänä toimii seuramme menestynein painija, moninkertainen Suomen mestari Noora Partanen.

Ryhmissä tilaa vain rajoitetusti, joten nopeat syövät hitaat. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. IKÄRAJAT OVAT EHDOTTOMIA!

TYTTÖRYHMÄ 2014 ja aiemmin syntyneet tytöt. Harjoitukset kerran viikossa tiistaisin kello 18.30-19.30. Kilpailevat tytöt harjoittelevat myös poikien kanssa.

.

PAINIKOULU - 2013-2014 syntyneet tytöt ja pojat. Ryhmässä mukana myös aiemmin painin aloittaneita. Harjoitukset kerran viikossa torstaisin klo 17.30-18.30. Tässä ryhmässä kaikki seuran nuoremmat tyttöpainijat.

NALLEPAINI - 2015 - 2016 syntyneet pojat ja tytöt. Ryhmässä lapset liikkuvat yhdessä äidin tai isän kanssa.. Harjoitukset kerran viikossa keskiviikkoisin klo 17.30-18.15.

VÄLIRYHMÄ-  2012 ja aiemmin syntyneet pojat. Painia kaksi kertaa viikossa tiistaina ja perjantaina klo 17.30-18.30.

KUNTOPAINI - miehet ja naiset. Hiki pintaan kerran viikossa kuntopiirin ja parivoimaharjoitteiden merkeissä. Painiakin saa, jos luita ei katkota! Ryhmä starttaa, mikäli osallistua tarpeeksi.

Painijan nimi

Syntymävuosi

Painiryhmä

Huoltajan nimi ja puhelinnumero ja e-mail

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.