Kajaanin Juntta - Kainuun parasta painia vuodesta 2004

Ajankohtaista

Maanantaina Arttujen isät saivat pukuhuoneen kattopanelit paikalleen ja tänään tiistaina jatketaan talkoita klo 17. Maalausta, pakkelointia, siivousta ja muuta mukavaa tiedossa. Torstaille on myös maalausta tiedossa ja perjantaillekin töitä riittää. Päivisinkin pääsee jos ranteita kovasti pakottaa, iltasin aloitellaan viideltä.
Viikonloppuna painijoitamme oli Siilinjärvellä kuukausipaineissa ja Joensuussa SM-paineissa. Siilinjärvellä onnistuttiin ja Joensuussa epäonnistuttiin. Siinäpä viikonlopun anti ja tulokset löytyvät linkistä.
Painisalitalkoisiin tarvitaan väkeä, jotta saadaan sali joskus valmiiksi. Melko ponnettomasti on väki apuna ollut. Jos samalla tahdilla treenejä vedettäisiin, niin ei tarvitisi ihan joka viikkokaan salilla käydä. Joulukiiireet painavat päälle itse kullakin, mutta salikin tulisi saada joskus valmiiksi. Vanhan salin viimeinen tapahtuma on Helin vetämän painikoulun treenit keskiviikkona.
Ihan oikeasti se painisali alkaa pikku hiljaa valmistumaan. Ilman talkoolaisia se ei kuitenkaan valmistu koskaan, eikä tiloihin mennä ennen kuin ne ovat täysin valmiit. Maalattavaa, hiottavaa, panelointia on tarjolla. Pekka hoitaa ovet auki, mikäli innokkuutta on. Ja se numero on 0407257977. TUNNISSAKIN SAA ENEMMÄN AIKAAN, KUIN KOTONA MUNIA RAPSUTTAMALLA!
Sotkamon epäviralliset mestaruuspainit muutamalla kajaanilaisella vahvistettuna on takana. Tunnissa käytiin 18 matsia ja tunnelma oli kuin konsanaan painikisoissa. Sotkamon uudet painijat väänsivät rohkeasti ja ei muuta kuin uusia kisoja kohti. Sotkamon painista lienee juttua myös perjantain Sotkamo-lehdessä. Ainakin toimittaja kävi paikalla. JOS JOLLAIN KUVIA, NIIN LAITTAKAA TULEMAAN. PANNAAN NE KAIKKIEN NÄHTÄVILLE. pekka.moliis@kajaani.net
Kesällä Rovaniemelle muuttanut Daniel Scott edusti viimeisen kerran Kajaanin Junttaa Sodankylässä painituissa Pertsan kultapaineissa. Daniel oli hienosti sarjassaan kolmas! 46 kg: 1) Joona Veteli KI Kemin Into, 2) Markus Hiukka HSKT Haparanda SKT, 3) Daniel Scott KaJu Kajaanin Juntta, 4) Runar Berg Tana Tana IF, 5) Eemeli Nisula HaHe Haukiputaan Heitto, 6) Jon Even Utne BSK Båtsfjord SK
Tiistaina 8.12. painitaan Sotkamossa Leivolankoululla. Kajaanilaisiakin voi lähteä käymään siellä vääntämässä. Maanantain harjoituksissa katsotaan kyytihommat. Kisat alkaa siellä klo 18 punnituksella ja tunnissa pitää saada homma läpi. Kaikille palkinnot!
Juntan painijat menestyivät hyvin Rovaniemen Joulumaapaineissa. Heman voitti kaksi sarjaa ja Santeri yhden. Muutkin olivat lätkät napanneet mukaan etelään.
Pekkaa lukuun ottamatta kaikki muut seuramme tuomarit ovat ensi viikonloppuna tositoimissa. Miro viheltää Rovaniemellä kaksi päivää. Koivusalon Jari ja Stevo ovat puolestaan Haaparannan FILA-turnauksessa Suomen nimeäminä tuomareina. Ja sillä aikaa kun muut viheltelee, niin Pekka talkoilee..
Viimeiset jumppavuorot ovat Kajaani-hallilla tänä vuonna perjantaina 4.12. Ja Pekan ryhmän viimeiset treenit tälle vuodelle ovat torstaina 10.12. Pekan ryhmän harjoitukset jatkuvat sitten tulevan vuoden puolella heti, kun uusi sali on valmis. Tarkka aloitus ilmoitetaan täällä netissä. Helin ryhmän pikkujoulupainit ovat keskiviikkona 16.12. Ja sielläkin treenit jatkuvat vasta uuden salin käyttöönoton myötä.
RSS ATOM