Kajaanin Juntta - Kainuun parasta painia vuodesta 2004

Ajankohtaista

Liperin Taimi järjestää kuukausipainit sunnuntaina 27.3. Kyseessä seuran 100-vuotiskisat. Maanantain treeneissä ilmoittivat Arttu K., Pyry, Tomi ja Milad lähtevänsä. Lähtö Linja-autoasemalta sunnuntaiaamuna klo 7. Pyry otetaan kyytiin Eevalan risteyksestä 25 minuuttia myöhemmin.
Vuoden suurin urakka on edessä ja talkoolaisia tarvitaan. Myös arpajaispalkintoja voi tuoda salille jo ennakkoon. Jokaiselle halukkaalle löytyy jotain tehtävää. Pidetään kunnon kisat.
6-7 painijan voimin lähdetään Ilmajoelle ensi viikonloppuna. Pekka ilmoittaa lähtijöille maanantain treeneissä asiasta.
Voitoitta eivät Juntan painijat jääneet Kemin kisoissakaan. Neljästä mukaan lähteneestä painijasta aloittelijasarjassa painiva Pasi Kesti oli ykkönen. Kilpasarjan pojista parhaiten sijoittui kakkoseksi vääntänyt Johan Mettala.
Koulujen hiihtolomaviikolla 7.-13. maaliskuuta ei painita, vaan kaikki ryhmät huilaavat. Harjoitukset jatkuvat taas normaalisti viikolla 11.
Rampan painit väännetään Kemissä lauantaina 12.3. Edeltävällä viikolla ei hiihtoloman takia ole painitreenejä. Siksi ilmoittautumiset kisoihin jo torstaina 3.3. mennessä. Alkuperäiseen on muutosta tullut niin, että Mettalan Kari lähtee kuskiksi, kun Johan ja Joel avaavat kilpakautensa. Miro on tällä kertaa huoltaja ja Nabard tuomari. Lisäksi ovat Arttu K ja Pasi ilmoittaneet ainakin alustavasti lähtevänsä. Mikä lienee Miladin ja Pyryn laita? Etäpainijoita ei kisoihin meiltä kuitenkaan viedä, vaan salilla on käytävä toisinaan.. Katsastetaan tilanne vielä torstain treeneissä.
Helin ja Stevon painikoulut yhdistetään. Ensimmäiset yhteiset treenit keskiviikkona 23. helmikuuta klo 18. Torstaisin ei enää painikoulua ole, vaan nassikoiden treenit ovat aina jatkossa keskiviikkoisin. Saadaan vähän lisää säpinää peleihin ja leikkeihin. Samalla muutetaan Pekan vetämän kilpailuryhmän treeniaikoja siten, että torstain harjoitukset alkavat jatkossa klo 18.
Santeri Kvist nappasi avoimissa TUL:n mestaruuspaineissa ensimmäisen komean sarjavoiton. Haukiputaan kisoissa kaikki neljä vastustajaa menivät selälleen heti avausjaksolla. Konsta taisteli kolme hienoa otteluvoittoa ja kakkonen. Tomppa puolestaan nappasi kaksi voittoa ja sarjansa nelonen. Heli oli sarjansa ainoa osanottoja tullareiden puolella. Naisten lauantai-illan kisassa Hanna ja Janika olivat liian isoja liikuteltavia. Hyvin järjestetyt kisat. Haukiputaalla homma osataan.
Flunssa-aalto koettelee painijoita, mutta muutama tervekin löytynee. Haukiputaan Eero Tapio-turnaukseen 19.-20. helmikuuta on ilmoitettu kuusi painijaa. Santeri, Konsta, Milad, Pyry, Tomi ja Heli. Näistä Heli painii niin tyttöjen krekoa kuin naisten vapaata. Ilmoittautuneita pääsee katsastamaan oheisesta linkistä. TORSTAIN TREENEISSÄ OHJEET LÄHTIJÖILLE! KAIKKI LÄHTIJÄT PAIKALLE!
Kajaanin Juntta ry:n sääntömääräinen vuosikokous sunnuntaina 27.2. klo 19. Kokouspaikka painisali. Esillä sääntömääräiset asiat. Kahvitarjoilu. Tervetuloa vanhemmat kuulemaan ja päättämään millaisessa seurassa lapset harrastavat. Johtokunta
RSS ATOM