Kajaanin Juntta - Kainuun parasta painia vuodesta 2004

Ajankohtaista

Kun kunnioitettu kirjailija Veikko Huovinen on siirtynyt ylempiin kabinetteihin, niin kainuulaisen ajattelun uusi tulokas löytyy Marjatanpolulta. Tässä Konstan aforismi Lapuan reissulta: "Elämä on sellaista. Pitkät joutuvat painimaan lyhyempiä vastaan."
Onnistunut oli reissu Lapuan ikäkausipaineihin. Kvistin Santeri oli koko kisojen paras painija ja nappasi arvokkaan kännykän omakseen. Sarjavoittoon ylsi myös Heli tyttöjen 52 kiloisissa. Tomi oli sarjansa kakkonen ja Konsta neljäs. Miro valmistautui illan treffeille tuomarihommilla. Ja hyvin valmistautuikin.
Jos viime hetken halukkaita painijoita/huoltajia löytyy, niin Lapualle suuntaavassa autossa on tilaa. Lähtö linja-autoasemalta lauantaiaamuna klo 5.
Salitalkoista (28.10.2009)
Jos jollain on maanantain päivällä aikaa lähteä muurarin apulaiseksi, niin ilmoittaudu Pekalle. Kaikille halukkaille löytyy hommia!
Viikon video on pitkästä aikaa päivitetty. Tarjolla Youtuben aarteita. Noista heitoista voi ottaa mallia tuleviin kisoihin.
Lipposen Pyry kävi kummitätiä katsomassa Leppävirralla ja samalla nappasi sarjavoiton Varkauden kuukauusipaineista. Seuraavaksi sotkamolaisvahvistusta taitavat kutsua jo kilpasarjat. Heman sen sijaan hävisi Seinäjoen SM-kisoissa avausottelunsa Ilmajoen Arttu Koivulahdelle jaksoin 2-1 ja putosi jatkosta.
Hemanin pitäisi painia lauantaina Seinäjoella junnujen SM-kisoissa. Kuskiksi lähtenyt Miro kuitenkin otti heti eka risteyksessä väärän suunnan ja veljekset olivat klo 12.57 lähdössä kohti Kuusamoa.. Toki sitä kauttakin pääsee varmaan Seinäjoelle, mutta reitti on vähän käytetty.
Lapualle 31.10.? (21.10.2009)
Onko kiinnostusta lähteä painimaan Lapualle ikäkausipaineihin lauantaina 31.10? Lähtö olisi about klo 5 linja-autoasemalta, joten aikaisin pitäisi nousta. Varmat lähtijät ilmoittautukaa viimeistään maanantaina treeneissä. Mukaan voisi lähteä Artut, Tuukka, Jere, Pyry, Tomi, Konsta ja Santeri. Etusija niillä pojilla, jotka eivät kokeneemmasta kaartista ole tälle syksylle kisailemaan päässeet. Pekka lähtisi viemään ja Miro tuomariksi. Vanhempia ei taida matkaan mahtua, jos kaikki nimetyt lähtevät.
Parin kerran paussin jälkeen treenataan bäkkäreitä taas perjantaina Kajaanihallilla. Treenit alkaa klo 18.
Kainuun Ammattioppilaitoksella opiskeleva 17-vuotias Heman Sidik Ali väänsi vahvasti Nastolassa käydyissä KLL:n vapaapainin mestaruuskisoissa. Alle 20-vuotiaiden 75 kilon sarjassa Heman selätti Helsingin Joel Kinnusen vajaan kahden minuutin painin jälkeen. Mitaliotteluihin selvisi kajaanilaisista myös Jarkko Kela 16-vuotiaiden 56 kilon sarjassa. Kouvolan Tuomas Kepponen otti kuitenkin pronssiottelussa voiton pistein 2-1 ja Jarkko oli lopulta neljäs. Viidenneksi sijoittui Heli Moliis 13-vuotiaiden tyttöjen 52 kilon sarjassa. Kajaanin muut edustajat Konsta ja Santeri Kvist voittivat yhdet ottelut alkulohkoissaan, mutta eivät selvinneet jatko-otteluihin.
RSS ATOM