Kajaanin Juntta - Kainuun parasta painia vuodesta 2004

Ajankohtaista

Peräseinäjoella väännetään KLL-mestaruuksista 23.-24.10. Kajaanista lähtee näillä näkymin kolme painijaa kisaamaan. Osanottajalistat löytyvät täältä, ilmoittautumisaika päättyy maanantaina.
Osa paini - osa ei (3.10.2010)
Tuukka, Heli ja Pyry saavat puhtaat paperit Ilmajoen kisoista. Vaikka Pyry sarjassa jäikin kakkoseksi, niin kisat menivät hyvin. Sen sijaan rytmiryhmällä Santeri, Johan ja Joel on vähän pohdinnan paikkaa. Milad hortoili Ilmajoella siinä näiden ryhmien rajamailla.
lokakuussa menee suurin osa perjantain jumpista peruutuksen. Näillä näkymin ihan varmasti jumpataan vain 8. lokakuuta. Mahdollisesti myös perjantaina 29. lokakuuta, siitä ilmoitetaan myöhemmin tarkemmin.
Kaksi komeaa niskalenkkiä takasivat Lipposen Eetulle voiton lauantaina Oulussa. Juntta onnittelee.
Seuran tapahtumakalenteria on päivitetty. Sinne ilmaantui parit vapaan kisat Kuuslahdelle ja Varkauteen. Molempiin tarvitaan aikuista kuskiksi. Kuuslahti 30.10. ja Varkaus 20.11. Kutsuja ei vielä ole tullut, mutta nuot pitäisi olla kisapäivät.
Viikon video on päivitetty. Älkää kokeilko kaikkia liikkeitä kotona ja osaa ei saa kokeilla edes treeneissä.. Mutta montako kertaa siellä pätkässä lyödään Stevon opettamasta käsivarresta? Ekalle oikealle vastaajalle pillimehu tai suklaapatukka seuraavissa treeneissä.
Koskelankylän Riennon kisoihin 25.9. lähtee seuran nuorinta kaartia. Yksi istuin autossa on vapaana, kun Santeri jää kotiin. Myös Tuukka on perunut lähtönsä. Aatu, Pyry, Eetu, Tomi, Milad ja Arttu on ilmoitettu. Pasi tulee kisoihin omalla kyytillä. Pekka huoltaa ja Miro tunaroi. Ei kun tuomaroi. Lähtö lauantaina linja-autosemalta klo 7.30. Treviligt resa!
Kolme kovaa harjoitusta, armeijan esterata ja uinti Kainuun Prikaatilla väsyttivät nuoret painijat sopivasti Kajaanin leirillä. Kiitos Ylivieskan, Joensuun ja Varkauden painijoille. Ja erikoiskiitos Stevolle ja Mikalle hyvästä ohjauksesta.
Jos nuori painijanne kaipaa uusia tossuja tai trikoita, niin yhteyttä nopeasti Pekkaan. Seuran varastosta jotain löytyy tossuja haarukassa 31-42 ja yhdet 29 numeron tossut. Uusien tossujen hinnat vaihtelevat 40-50 euron välillä. Nuo pienimmät tossut lähtevät 30 eurolla.
Kajaanin Juntan painijat aloittivat syksyn kisakautensa Ylistaron kansallisissa ikäkausipaineissa. Sarjavoittoon ylsivät 11-vuotiaiden 30 kiloisten ylivoiminanen voittaja Santeri Kvist ja kilpailujen parhaana tyttönä palkittu Heli Moliis. Seurojen välisessä pistekilpailussa Juntta sijoittui kolmanneksi.
RSS ATOM