Kajaanin Juntta - Kainuun parasta painia vuodesta 2004

Ajankohtaista

Santeri oli sarjassaan ykkönen ja Juntta seuroista kolmonen. Kajaanilaiset olivat edukseen kisoissa ja mukava oli olla reissussa isolla sakilla. Tuukka ja Jerekin painivat eka kisoissaan rohkeasti. Ensi kerralla kaikki on tutumpaa.
Linja-autoasemalta lähdetään aamukahdeksalta. Mukaan on lähdössä alun toistakymmentä vääntäjää. Täällä ohjeita tarkemmin reissua varten.
Voimanoston EM-kisat ovat menossa Ylitorniolla. Juntallakin on melkein "oma edustaja" kisoissa, kun Santerin ja Konstan isä repii rautaa ylös Suomen väreissä. Kvistin Jounin kisanostoja pääsee seuraamaan torstaina klo 15 livenä netissä oheisesta linkistä. Lycka till ja jalometallia rajalta Kainuuseen!
Äitienpäiväaattona lauantaina 9.5. klo 18 sauna lämminnä Pyörteen tilalla. Syötävätä ja juotavata tarjolla.
Pekan ryhmä juo simaa koko vappuaaton. Ei ehditä silloin painimaan.
Heman neljäs, Jarkko ja Oskari viidensiä. Juntta yhdeksänneksi paras seura SM-pisteissä. Siinä viikonlopun saldo lyhykäisyydessään. Juntta onnittelee ja kehottaa samalla poikia miettimään, että mitäköhän olisi tullut vähän hikisemmän talven jälkeen?
Kvistin Jounin komennossa Ryhmä Rämä yritti Liperin valloitusta sunnuntaina. Jounin kisaraportti ohessa.
Jarkko, Juho, Oskari ja Heman painivat 25.-26.4. Turussa käytävissä poikien kreikkalais-roomalaisen painin SM-kisoissa. Pojista Hemanin sarja voi vaihtua pykälää suuremmaksi. Lopullinen ratkaisu tapahtuu perjantain punnituksessa. Ilmoittautuneet näkee täältä:
SM-painien talkoissa kunnostautuneet pienemmät painijat suuntaavat sunnuntaina Liperiin. Lähtö linja-autoasemalta klo 7.30. Jounin kuskaamaan autoon lähdössä Santeri, Konsta, Pyry, Heli ja Daniel(?).
Puheenjohtaja kävi perjantaina kaupungilla palaverissa, jossa ihan vakavasti pohdittiin painin ja judon tilaratkaisuja.
RSS ATOM