Kajaanin Juntta - Kainuun parasta painia vuodesta 2004

Ajankohtaista

Onnistuisiko oheinen temppu Aberilta tai Shamalilta? Youtubesta löytyy paljon erikoisia painijuttuja esimerkiksi hakusanoilla wrestiling, move, greco... Ja tokihan sieltä löytyy myös Shamalin tekemiä Juntta nousee-videoita. Noita Shamalin videoita pääset tutkailemaan palkista Shamal Youtubessa, joka löytyy tuolta vasemmalta.
Seuran tapahtumakalenteri on suurin piirtein ajan tasalla. Lisää kisoja löytyy painiliiton kilpailukalenterista, joka avautuu oheisesta linkistä.
Liperin Taimen kuukausipaineihin ollaan lähdössä Pekan ryhmästä isolla porukalla. Liperiläiset olivat isolla porukalla meidän kisoissa viime keväänä, joten vastavierailu on paikallaan. Kisakutsu löytyy tuosta lue lisää-kohdasta. Kisapaikan tarkka osoitekin otetaan vielä selville..
Kuten nopeimmat ovat huomanneet, niin Kajaanin Prismaan on tullut myyntiin painitossuja ja -trikoita. Tossuja löytyy myös Pekan varastosta.
Paikallisvakuutus Lähivakuutus ja Kajaanin Juntta ry ovat solmineet yhteistyösopimuksen vuodelle 2008. Sopimus mahdollistaa Juntta Nousee-paitojen jakamisen tänäkin vuonna. Paitoja jaetaan treeneissä sitä mukaan, kun painikausimaksut ovat kunnossa!
Stevon poppoo vääntää ensi viikonloppuna Kuusankoskella niin lauantaina kuin sunnuntaina. Hyvät kisat näyttäisi olevan tulossa. Ilmoittautuneet löytyy tästä linkistä..
Aber, Tomi ja Heli voittivat sarjansa Raahen aluepaineissa. Melasen Eetu voitti kolme ottelua ja Valtteri sai uudet LÄPÄLLISET tossut. Siinäpä tärkeimmät kuulumiset Raahen lauantain aluepaineista
Painiliiton sivuilta löytyy paljon hyvää tietoa painijoille ja heidän vanhemmilleen. Sieltä voi käydä myös varmistamassa, onko oma nimi jo ilmaantunut lisenssin lunastaneiden listalle. Lisenssipainijoiden listalle pääset nappaamalla alla olevaa Lisätietoja-painiketta.
12. tammikuuta Raahesta se alkaa, nimittäin alkuvuoden kisarumba. Katso jo nyt päivät ja merkkaa kalenteriin. Kaikki kevään kisat ovat kreikkalais-roomalaista. Ja huom: aina silloin tällöin voi olla vanhemmilla autossa tilaa, kysykää Pekalta!
Suomen Painiliiton hallitus on 18.12. pitämässään kokouksessa myöntänyt seuramme järjestettäväksi vuoden 2009 juniorien kreikkalais-roomalaisen painin SM-kisat!Kisat järjestettänee huhtikuussa 2009 ja mukaan on tulossa kahdeksaan sarjaan reilut sata alle 20-vuotiasta painijaa. Tarkempia tietoja tapahtumasta ja suunnitelmia tulevasta pistetään nettiin sen jälkeen, kunhan asiat ja ajankohdat varmistuvat.
RSS ATOM